finally home

Så nu har jag varit och fixat mig ett nytt busskort så jag slipper höra busschafförernas klagomål att man inte ser datumet på busskortet. Sen så har jag och nyligen varit och hyrt film med Amanda. Det fick bli filmen The truth is what he makes it med George Clooney.  Så vi får se hur den filmen är, menmen är hur hungrig som helst så ska gå ner och äta lite,
hörs senare ♥

Bild från igår på mig, Javier, Andres, Camilia och raymond

Pride Festival

Kom precis hem efter en lång dag i Kungsan. Jag och Amanda började o åka inte till stan för att först möta upp Camilia, blev skit glav över att få se henne igen efter alla dessa veckor. Vi gick sen in till donken där vi skulle möta Raymond, Javier och Andres då vi också träffade Donia, Sara o alla. Jag, Amanada, Camilia, Raymond, Andres och Javier gick sen till pride festivalen där vi träffade Cardo. Vi gick runt och gjorde massa saker. Sen så hade Cardo gått och hämtat en hel hög med kondomer som han sen kastade då mest på mig -.- VÄNTA BARA CARDO!!! hahaha men aja nu är jag iaf hemma.

Haha Andres typ somna


Javier strike a pose haha


Amanda med sin tönt pose


Vi alla fick 90 % sen Amanda fick 70 haha fett synd


Jag och Javve Tvilling :D


Jag och Camilia var dom ända som svara rätt så vi fick diplom haha!


Camilias papper hahahaha!


Cardo jävla kurd haha låste in Andres, Amanda o Camilia

BILDER FRÅN TURKIET 09

äntligen så har pappa varit o köpt en ny USB sladd till kameran eftersom jag råka slarva bort den andra. Lägger in lite bilder från min Turkiet resa som var i Juni.

Bilder från den största staden Istanbul

Utsikt från resturangen jag satt på


Min kusins klädgarderob :o


Min kusin Berfin och min syrra Malin vid poolen på baksidan


Min kusin så jävla sööt <3


Filminspelningsdagen vid stranden


En känd skådespelare i Turkiet och jag haha


Jag och min kusin som är skådespelare


Efter filmen blev klar med sin sista scen så kom en hel del kameror som ni ser haha


Min kusins man Yilmaz Erdogan som är Turkiets mest kända filmreggisör/skådespelare


När filmen var klar, min kusin <3



Konsert


Bilder från Turkiets huvudstad Ankara

Mina små kusiner och jag, haha lägger märke till vad min kusinsbarn har fingret nånstans haha


Min kusin och min andra kusins man



Bilder från den kurdiska delen i Turkiet

Jag på en trappa



På min kusins bröllopp/ haha som ni ser så förstör en av mina kusiner bilden -.-


På min kusins bröllopp


På min kusins bröllopp / min bror


På min kusins bröllopp / jag och två av mina kusiner


Kusiner <3


På en liten båt haha


Kusin och jag haha driv bild


Kusin <3


Två av mina kusiner, måste bara säg att min kusin åt vänster har en jätteful tröja på sig:P



Så, det var några bilder från min resa. 
ta mig tillbaka  ♥

23.35

äääntligen hemma! Är så jävla trött har vaknat extra tidigt idag för att jag först skulle följa med Donia till Stan eftersom hon hade en tigit tid hos frissan. Efter hon hade klippt sig så gick vi runt i stan o shoppa lite. Därefter så åkte Donia till brommaplan eftersom hon skulle hem till sin kusin som bor där så jag började dra hemåt. När jag precis har kommit hem så smsar Andres och Raymond mig och undrar om jag kan komma till stan, men jag hade precis varit där, och samtidigt så undrar Evin om jag kan komma till Vällingby eftersom hon var där med sin kille. Jag orkade inte åka till nått av ställerna. Efter ett tag så ringer Cardo mig och undrar om han, Andres, Javier och Raymond kan komma till jakan och träffa mig eftersom jag inte kunde åka nånstans. Blev skit glad eftersom jag inte hade träffat Andres o Javier på 2 månader, shiit. Så jag drar in mot jakan och träffar dom, och som alltid har vi det jätte roligt. Var ungefär med dom från 7 tiden till 11 på kvällen. Sista timmen så kom Evin också så alla vi vart tillsammans, och nu så är jag hemma!
Laddar upp lite bilder från idag:)
klicka på dom för att kunna se bilderna större

     

1. Javier på stationen
2. Andres me sin babyface haha har såklart bilvit så jävla brun:P
3. Cardo, Andres, jag och Javier haha
4. me and my twin :) ♥

söndag idaag tralalala..

är sååå glad idaaag guess why? Jo för idag kommer Andres och javier hem från Spanien och Camilia från Iraaaan wiihoo:D haha har saknat dom så jävla mycket ♥


BÄSTA REKLAMERNA

MQ Julreklam med Måns och Agnes, Julen 2007


Polly Reklamen - Petter och jag


Aladdin Reklam - Julreklam som kom för några årsen


Iprenreklamen som kom runt 2001


Reklam - Men snälla Åke

NIKI OCH EVIN IS BACK

Wiihoo Niki har kommit hem från Spanien och Evin från England, änliigen!

Igår så kom Evin hem till mig så jag spenderade hela dagen med min bästavän

Idag så började dagen med att jag tog en sväng in till Kista Centrum där jag först skulle möta upp Raymond och Niki, superkul eftersom jag inte hade träffat henne sen hon åkte iväg. När vi var vid SF biograften så träffade jag Silvia där hade inte träffat den sjuka människan sen dagen innan jag åkte till Turkiet, haha.
Därefter så mötte vi upp Cardo. Vi gick lite runt i affärer och så sen skulle Niki börja dra till bion eftersom hennes familj väntade på henne där. Så jag, Raymond o Carre gick in på donken och åt sen därefter så började vi dra oss hemåt :)


Raymond, Niki, jag och Cardo

HAHAHAHAHA DONIA OCH JAG


chris brown ber om ursäkt


DAGENS LÅT

Måns Zelmerlöw - Rewind



Måns, Donia och jag i grönan haha skit ful bild men bjuder på den! ;)


sommarkrysset

I lördags så åkte jag in till stan för att möta upp Donia. Vi åkte in till grönalund för att vi skulle vara puplik i tv programet sommarkrysset. Vi fick sitta där på stolorna från klockan 4 till 8 för då var det direktsänning, men tiden gick jätte snabbt. Vi åt mat, gick spökhuset och såklart så drev donia me alla där inne sen blev hon själv rädd o sprang som en idiot haha!. Det var också genrep från 5 till halv 7 så tiden gick väldigt snabbt. Sen så skulle Måns Zelmerlöw och Petter göra en kort reklam där Donia och jag fick vara med, och under programets gång så syndes vi med i tv en hel del haha skit roligt också o få träffa alla artister som var bl.a Timbaktu och Petter. Efter programet så började det att ösregna men de brydde vi oss inte om haha vi gick o snackade lite me Måns som var framme vid scen. Sen så kmr Raymond också han hade varit på grönan med sin kusin så vi var med dom till klockan 12 då grönan skulle stängas :)

Bilder från i Lördags

jag och donia
 

 på grönan :D


petter och nån haha


timbaktu


Shirley Clamp


mycket vi skrev :) haha!


Måns Zelmerlöw och Tony Irving


my man <3


love n' respect

FILM

Jag och Donia kollade precis klart på filmen I taget lyser stjärnorna. Båda vi tyckte att filmen var jättebra och jätte sorlig, och tycker att skådespelaren Samuel Haus är hur snygg som helst haha!. Det dåliga med filmen var att den inte hade ett så bra slut, men nöjda vart vi iaf. Ska börja gå mot bussen nu som kommer om 10 minuter. cya


sometimes loves comes around

Jag och Donia hittade en video på ett syskonpar som sjunger vår låt Knock you down dom e riktigt duktiga och killen i videon är gryyymt sööt! :) take a look

tjaaabba!

Har inte varit inne på datan dom senaste dagarna så ska berätta lite kort vad jag har gjort

Tisdags: Så började dagen med att jag åkte in till stan där jag träffade Donia, Daniel, Bahador, Poya m.m. Dom hade demostration där så jag satt där o väntade tills den var klar. Efter demostrationen var klar så åkte vi till Sollentuna där vi skulle träffa Hanif och hans kompis. Vi var där ett bra tag sen så började vi dra hemåt:)

Bild från idag på deras demostation hade tråkigt så tog en bild haha


Onsdags: Åkte jag till stan igen för att träffa Donia, Raymond, Cardo, Sara, Daniel osv. Vi var i stan typ hela dagen sen senare under kvällen så åkte jag, Raymond, Cardo och Donia till Kista.

Raymond haha när vi var påväg till Kista


Idag träffade jag först Amanda som nyligen har kommit hem från Thailand. Vi åkte först till Willys för att köpa godis sen därifrån åkte vi hem till Donia och hade filmkväll. Vi såg på filmen Taken. Se den! :)

Amanda när vi satt på bussen påväg hem :)


yo

Snackade nyss i telefon med Ifrah. Vi snackade om fotbollen som vi båda dör för. Egentligen så skulle jag o Ifrah vara på ghotia cup nu men jag slutade med fotbollen och Ifrah ville inte följa med. Hon fick mig att bestämma för att börja igen mår verkligen dåligt när jag inte spelar fotboll. Så vi har bestämt för oss att Ifrah slutar i sitt lag och vi båda börjar tillsammans i ett annat lag vilket lag vet jag inte än vilket det blir, VI snackade också om alla våra fotbollsminnen vi har tillsammans hahaha kunde inte sluta att dö av garv!

Just nu så ska jag snart till frissan och klippa mig och därefter ska jag hem till Ifrah


Ifrah och jag för ett årsen efter en match

tack tracy <3

Ville bara tacka http://tracyghattas.blogg.se/ som har fixat designen på min blogg, tack så mycket Trace ♥

...

har bara mycket ångest just idag...

helt sjukt!

Helt galet, Kan verkligen inte fatta hur folk kan vara så galna i Johan Palm. Hon säger att han betyder mer än vad hennes familj gör för henne och hon kan inte ens andas när hon är i hans närhet, hahahah aso ÖVERDRIVEN BESATTHET! inte ens jag blev så när jag såg C. Ronaldo hahaha säger bara fett synd!


MIN MAN SKA SNART SPELA SIN FÖRSTA MATCH I REAL!

är så jävla glaaaaaaad!! har alltid önskat att min favorit spelare ska spela i mitt favorit lag ( Real Madrid ) och nu ska han äntligen göra det, bästa spelaren i bästa laget!
Har inte tålamod o vänta mer tills han ska spela sin första match i real haha det kommer bli bäst! :D

Hur snygg får man vara igentligen <3

Han passar också mycket bättre i dom vita färgerna ist för dom röda ;)


Hemma hos Donia

SItter här nu med Donia och Sara, ( tack för det fina inlägget sara hahaha -.- och jag e bäst btw )
Dagen började med att jag mötte Donia, Sara, Raymond och Erik i Kista. Vi gick runt lite och därefter till Barkarby där Sara fixa gratis korv och pomesfrites till oss alla - haha husbybarn aso.. iaf sen så drog vi till Jakobsberg och träffa Shabbe inne i centrum. Sen så tog vi tåget till Barkarby igen och åkte hem till Donia eftersom jag och Sara ska slagga här ;)

Lägger upp lite bilder som togs idag ( klicka på bilder för att se dom i större format )


Raymond, jag, Erik och Sara på bussen :)




Raymond, Erik och Donia haha


Sara, Erik och Raymond ( haha! )



Donia, Raymond o jag



Erik pimpen hahaha


Sara och Erik, fett söta :)


Nu ska vi tagga ut, skriver senare
Respect n' love

n to the arin ..:D

shulle folket, SARA IS IN THA HOUSE!
hur mår ni jag mår bra tack hööhö thanks for asking:)
iaf hade bara lite tråkigt medans narin och donia tjockar sig med munkar haha
vi ska snart lägga in bilderna från idag och så .. men först ska jag bara tillägga att jag är Bässssssssssssssst!:D
och sedan narin och sist men inte minst donia ( JAG VAR TVUNGEN ATT NÄMNA HENNE HON E SÄMST PÅ RIKTIGT:D)
haha iaf hare bra suckers jag ska chatta med en KATTKILLE nu höhö .. :$
aaaaaaajde bönder  .. :D
PEACE OUT SARA

01.00

Som jag sa tidigare så skulle jag egentligen vara me Raymond och Donia idag men det blev inte av. Så jag ringde till Niki så bestämde vi att vi skulle mötas i Kista hon, jag och hennes kusiner. Så va var där ett tag sen så taggade jag och Niki till Sollentuna. Senare under kvällen så åkte jag hem, och därefter gick jag hem till Michelle och kollade på American Pie, hahah dom filmerna är så jävla sköna!. Lägger upp en bild från idag på Niki och mig


hahaha kungen och prinsen :)

Dagens video - Michael Jackson Pepsi Generation


13.00

God morgon!
Vaknade lite sent idag eftersom jag snackade i telefon med Donia och Raymond hela natten.
Igår var jag som sagt i Skärholmen med Dilvin. Vi hade planerat att gå på bio och se komedi filmen  Baksmällan. Vi hade reserverat platser o allt, men sen så säger Dilvin att hon inte orkar gå på bio eftersom hon hade precis varit på bio dagen innan så ingen film blev det. Vi gick istället till Amazonas och tog en fika, och därefter till Spinnershallen :).
Bild från igår ( amazonas )


Idag så ska jag träffa Raymond och Donia efter hon har spelat laserdome så vi får se vad vi hittar på. Ska ta och äta frukost nu haha

cya!


GOT LOVE FOR THE GAME, FOOTBALL ♥



ONSDAG REDAN?

Vad snabbt tiden har rullat förbi redan onsdag vilket innebär att min bästakompis åker till London idag i 3 hela veckor :(. Först Camilia och nu Evin, men Donia har ju kommit hem nu thanks god! Skulle egenligen träffa Raymond och Donia idag men det blev tyvärr ändrade planer eftersom nu ska jag och familjen till Skärholmen det ska bli kul har alltid så roligt där, men ville verkligen vara med Rayye och Donne idag :/ men aja ska ändå slagga hos Donia på fredag. Ska ta och ringa Evin nu innan hon åker.
peace


regn, regn och åter regn

Dagen började med att jag åkte till Solna att träffa Shwan o såklart precis när vi ska till Polisstationen för att Shwan skulle hämta sitt legg så ösregnar det -.-. men vi gick ändå lite blöt blev man men aja. Efter det så åkte vi till Stan o kolla i affärer o åt kakor, och kollade lite på minnesstunden för Michael Jackson. Efter vi hade varit i stan i några timmar så började vi dra hemåt, och nu är jag hemma. Sitter just nu o väntar på att Michelle ska komma hem eftersom jag ska hem till henne och kolla på film senare under kvällen.

Slänger upp en bild från idag på Shwan och mig :)


love this song ♥



00.15

   Lämnade precis hem Evin som har varit hos mig hela kvällen. Vi kollade på Stomp the yard ( skit bra film måste jag säga ) huvudrollen i filmen var också skit fiin! som spelades av skådespelaren Columbus Short. Ne-yo och chris brown var också med i filmen. Efter filmen så har vi mest chillat i mitt rum o nu så behövde hon åka hem. Ska ta o ringa Donia nu som kom hem idag från Tyskland, Italien o Frankrike ääänligen!! har verkligen saknat tjejen! :)



grym dans film!

Respect n' love


Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0